termekeink

Szakfordítás

Kommunikáció
nyelvi korlátok nélkül

A több mint 600 állandó alkalmazottként dolgozó nyelvi szakembernek köszönhetően képesített szakfordítók nemzetközi hálózatával rendelkezünk, akik munkáját a nyelvkombináció és a szakterület függvényében, gondosan kiválasztott szabadúszók támogatják.

Gyors ügyintézés
Online, telefonon és személyesen

Pontos árajánlat
Szó alapú elszámolás, rejtett költségek nélkül

Kedvező árak
Egyedi, személyre szabott árak

Magas minőség
Az ügyfél általi követelményeknek megfelelően

Lektorált fordítás
Célnyelvi lektorálás az átadást megelőzően

Garanciavállalás
Minőségre, árakra és határidőkre

MŰSZAKI FORDÍTÁS

Irodánk elsősorban a műszaki területekre specializálódott, fordítóink és lektoraink a szakma legkülönbözőbb területeiről összegyűjtött, többéves szakmai tapasztalattal, felsőfokú szakmai és nyelvi végzettséggel rendelkező kiváló szakemberek.

Főbb témaköreink:
✔autóipar ✔automatizálás ✔csomagolástechnika ✔elektrotechnika ✔építőipar ✔földmunkagépek ✔fűtés- és hűtéstechnika ✔gépgyártás ✔háztartási gépek ✔környezetvédelem ✔mezőgazdasági gépek ✔nyomdatechnika ✔számítástechnika ✔szerszámgépek ✔víztisztítás

EGYÉB SZAKFORDÍTÁS

A piaci igényeknek megfelelően, más, nem műszaki témakörökben is vállalunk szakfordítást. Sok éves fordítói kapcsolat rendszerünknek köszönhetően, minden szakterületen megkeressük a témához legjobban értő szakembereket.

Főbb témaköreink:
✔bank ✔biztonsági adatlap ✔egészségügy ✔ Európai Unió (EU) / express-pályázat ✔élelmiszeripar ✔gasztronómia ✔GDPR ✔hivatalos dokumentumok ✔jog ✔könyv ✔logisztika ✔marketing ✔műszaki ✔önéletrajz ✔pénzügy ✔szakdolgozat ✔tudományos ✔vegyipar

LEKTORÁLÁS

Irodánkban minden fordítási megbízás minőségellenőrzéssel zárul. Ennek egyik legfontosabb eleme az átültetett szöveg nyelvi és szükség esetén szakmai lektorálása. A nyelvi lektorálást irodánkban dolgozó nyelvészeink végzik, a szakmai lektorálást pedig azon diplomás szakfordítóink, akik megfelelő nyelvi, szakmai végzettséggel és többéves tapasztalattal rendelkeznek.

A nyelvi lektorálást, mint a fordítási folyamat elválaszthatatlan részét, alapárunk tartalmazza.

Szakmai és nyelvi lektoraink igény esetén természetesen hozott fordítások ellenőrzését is vállalják.

HIVATALOS
ZÁRADÉKOLT FORDÍTÁS

Köz- és magánokiratok, okmányok hiteles fordítására rendszerint hivatalos ügyintézés folyamán van szükség. A hatályos jogszabályok szerint az iratok egy korlátozott körében (diplomahonosítás, államközi szerződések, nem cégjogi iratok, felülhitelesítéssel kért okiratfordítások) kizárólag az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) jogosult hitelesítésre.

Azonban a magyarországi  fordítóirodák záradékolt fordításait elfogadják a külföldi hivatalok is, Magyarországon pedig cégjogi iratokat jogosult hitelesíteni. Mindig, amikor a hiteles fordítás felmerül, érdemes konkrétan megkérdezni a befogadó szervet, hogy megfelel-e a záradékolt fordítás. Az esetek túlnyomó többségében elfogadják ezeket dokumentumokat, de irodánk minden esetben garanciát vállal a záradékolt fordításokra is. 

Fordítástámogató szoftvereink (CAT)

A modern fordítástechnika nélkülözhetetlen eszközei a fordítástámogató eszközök,
melyekkel folyamatosan dolgozunk a mindennapok során 

Fájlformátumok kezelése és fordítása 

 Az elmúlt évek során számtalan fájlformátummal kapcsolatos igény felmerült,
így azok kezelésében nagy tapasztalatra és gyakorlatra tettünk szert


A fordítás minősége


Célunk olyan technikai és menedzsment hátteret biztosítani, amely maximálisan támogatja a fordítók és lektorok munkáját, így lehetővé válik számukra, hogy teljes egészében csak azzal foglalkozzanak, amihez igazán értenek: a minőségi fordítással.

Meggyőződésünk, hogy igazán jó minőségű és úgy stilisztikailag, mint nyelvtanilag tökéletes fordítást csak anyanyelvű fordítók készíthetnek, ezért munkatársaink csak anyanyelvükre fordítanak.

Minden ügyfél egyedi megoldást igényel, cégünk ennek a követelménynek igyekszik a legteljesebb mértékben megfelelni. A projekteket a megbízóval egyeztetve, annak elvárásait maximálisan figyelembe véve bonyolítjuk le, amihez ugyanúgy hozzátartozik a megbízóval egyeztetett terminológia konzekvens használata, mint a formai követelmények betartása. A téma- és ügyfélspecifikus terminológia-adatbank folyamatos aktualizálása nálunk magától értetődő!

A minőség nem a mi személyes véleményünk függvénye, hanem kizárólag az ügyfelek által felállított követelményeken alapul! 

Címünk

STAR Hungary Kft.
1067 Budapest,
Teréz körút 11. II. em. 12.
Adószám: 11849531-2-42

Elérhetőségek

E-mail:
star@star-hungary.hu
budapest@star-group.net

Telefon: +36 (1) 413-6493
Mobil: +36 (30) 684-4419

Hivatkozások

Általános Szerződési Feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Kapcsolat

Transit NXT  Professional

Egy hónapon keresztül INGYEN tesztelheti a Transit NXT Professional fordítástámogató szoftvert!
További információért keressen minket elérhetőségeink egyikén!