Oldal nyomtatása...

Rólunk mondták

„Nyolc éve használjuk a TRANSIT-ot a legnagyobb megelégedéssel. Fordítóink hatékonysága ezzel a rendszerrel mintegy 30%-kal magasabb, mint más fordítási memóriák használata esetén. A TRANSIT szótárkezelési módszere különösen egyszerű és hatékony. Ha a megrendelők nem írnák elő néha más fordítási memória használatát, akkor csak TRANSIT-tal dolgoznánk.”

Röhberg József - Röhberg és Tsa Bt.

„2002 tavaszán a piacon elérhető jelentősebb fordítási memóriák alapos vizsgálata után a minőségi követelményeinket leginkább kielégítő TRANSIT mellett döntöttünk. Több mint 1 éves intenzív használat alapján örömmel állítjuk, hogy jól választottunk! A jelenlegi licenceinket, amelyeket szoftverek és dokumentációk lokalizálásához használunk, további, például webes tartalom lokalizálásával kapcsolatos területekre is ki akarjuk terjeszteni, miután a TRANSIT környezet speciális igényeinket is kielégítve a fordítási munkák alapszoftverévé vált.”

Szabó László - Graphisoft R&D Rt.

„A TRANSIT logikus felépítése és könnyű kezelhetősége mellett a STAR Hungary Kft. ügyfélbarát és rugalmas árpolitikája miatt döntöttünk úgy, hogy ezt a programcsomagot vásároljuk meg. További előnyként értékeltük, hogy a program hardverkulcs nélkül működik. A STAR által azóta nyújtott helyszíni tanfolyam, a folyamatos tájékoztatás az újabb változatokról, az ingyenes upgrade lehetőség valamint a gyors és hatékony ügyféltámogatás mind azt mutatja, hogy jól választottunk.”

Akáb Lóránt - Akáb Bt. - A Magyar Fordítóirodák Egyesületének tagja

„Immár közel tízéves múltra tekint vissza konszolidált együttműködésünk a STAR Hungary Kft. munkatársaival. A cég számos idegen nyelven készít a Graphisoft SE számára magas minőségű informatikai és jogi szakfordításokat a vállalt határidők maximális betartásával. Munkájuk külföldi partnereink megelégedésére szolgál”

Csáki Anett – Graphisoft SE

„A STAR Hungary Kft. több, mint 6 éve készíti prospektusaink és műszaki kiadványaink fordítását, és legtöbbször fordítóik gondoskodnak honlapunk, vagy akár szerződéseink fordításairól is. Az együttműködés már a kezdetektől könnyű volt, mára viszont tökéletes összhangban, napi szinten folyik a munka. A REHAU Kft. kiadványainak fordítása és szerkesztése mindig is váratlan kihívásokkal teli feladat volt, amelynek a Star Hungary bármikor kiválóan meg tudott felelni.l”

Török Tamás – Rehau Kft.