Oldal nyomtatása...

Irodánk és munkatársaink

Irodánk

  • Irodánk Budapest központjában található. A legkorszerűbb informatikai infrastruktúrával rendelkezünk, amely nélkülözhetetlen a megrendelések gyors és pontos teljesítéséhez, a nyilvántartások és az üzleti adatok kezeléséhez, tárolásához, a gyors és megbízható kapcsolattartáshoz.

  • Természetesen rendelkezünk a fordítási munkát segítő háttérrel, vagyis általános és szakszótárakkal könyv- és elektronikus formában egyaránt, szakkönyvekkel, lexikonokkal, referenciaanyagokkal és saját magunk által készített témakörönkénti terminológia-adatbázissal.
         

Munkatársaink

  • A fordítási tevékenységet főállású projektmenedzsereink koordinálják, ők gondoskodnak az elvárásoknak megfelelő munkavégzésről, a határidők betartásáról, a szállításról, és a számlakészítésről. A fordítók munkáját jól előkészített anyagokkal, referenciákkal, terminológiával segítik.

  • Egyik legfontosabb minőségbiztosítási eszközünk a lektorálás, amelyet anyanyelvi lektoraink végeznek.

  • Kb. 50 fordítónk mindegyike felsőfokú szakmai és nyelvi végzettséggel, valamint több éves tapasztalattal rendelkezik. Kiválasztásuk szakmai önéletrajzuk és próbafordításuk megfelelősége alapján történik. Fontosnak tartjuk a munkatársainkkal való szoros együttműködést, amelynek eredménye a folyamatosan jó minőségű fordítás.