Oldal nyomtatása...

Egyéb termékek

FormatChecker

A FormatChecker egy intelligens, könnyen kezelhető program, amelynek segítségével felül lehet vizsgálni a Microsoft Wordben vagy FrameMakerben már megformázott adatokat. Megkeresi az adott dokumentumon belüli szövegszerkesztési hibákat, ezeket megszámolja, és kiértékeli szerkesztési szempontok szerint. Ezzel nagy mértékben megkönnyíti a fordítás előkészítését és magát a fordítást is. Kiválasztható, hogy milyen hibatípusokat keressen, a beállítási profil pedig elmenthető a későbbi felhasználás céljából. A hibákat nem javítja, javaslatot nem kínál fel, csupán megmutatja, hogy hol van a hiba. A javítás a mi dolgunk.

Előnyei

  • Egységesíti és optimalizálja a dokumentumok formázását

  • Megkönnyíti a szövegszerkesztés menetét

  • Csökkenti a DTP és a szövegszerkesztés költségeit

  • Optimalizálja a DTP-t és a szövegszerkesztést

  • Idő- és költségtakarékos

  • Folyamatos koncepciót biztosít a magasabb formázási minőség érdekében

 

További részletekért kattintson ide!

GRIPS

A GRIPS egy olyan átfogó koncepció, amely az információfeldolgozás minden folyamatát kivétel nélkül támogatja, a szerkesztéstől egészen a multimédiás publikációkig.

További részletekért kattintson ide!

SPIDER

A SPIDER–technológiával lehetséges az információk különböző médiumokban való egyszerű lekérdezése és egyértelmű bemutatása. Teljes mértékben automatizálja a publikáció folyamatát.

További részletekért kattintson ide!

STAR JAMES

A STAR James optimális, integrálható megoldást kínál Önnek az automata és félautomata projektvezetés menedzseléséhez.

További részletekért kattintson ide!

MindReader

A MindReader lehetővé teszi a Transit fordítási memória rendszerben a referenciához való közvetlen hozzáférést. Mivel a referencia nem mondatonként, hanem teljes dokumentumként van eltárolva és kezelve, a jól követhető szövegösszefüggések segítségével sokkal könnyebb kiválasztani a megfelelő fordítást a javaslatok közül.

További részletekért kattintson ide!

i-KNOW

Az i-KNOW egy olyan információs felület, amely a modern Internet-technológia segítségével új és átfogó lehetőségeket biztosít az interaktív kommunikációs menedzsmentben a vevők, trénerek és dolgozók közötti információátadás terén.

További részletekért kattintson ide!