Oldal nyomtatása...

Áraink

Fordítás, lektorálás:

Fordítási áraink elszámolása a megrendelő igénye szerint, szavak, sorok, vagy karakterek alapján történik. A fordítandó egységek számát a Transit számolja ki, feltüntetve a dokumentumra vonatkozó összes egység számát, a már lefordított és a még lefordítatlan egységek számát is. Árainkat igény szerint a forrás- vagy a célnyelv alapján határozzuk meg.

A fordítássegítő szoftver statisztikai funkciójának használatával a megrendelő számára igen kedvező árkalkulációt tudunk végezni, mert az újonnan lefordítandó egységekért csak egyszer számítjuk fel a teljes árat, azok 100%-os (perfect match) vagy 75-99%-os (fuzzy match) ismétlődésénél jelentős árkedvezményt adunk. Amennyiben ügyfeleink a megbízáshoz memóriafájlt is mellékelnek, tovább csökkenthetik a fordítási költségeket.

Kiadványszerkesztés:

Cégünk a jelenleg ismert és használt kiadványszerkesztő programok legtöbbjében tud dolgozni. A nyomdai előkészítés árait az oldalszámok alapján vagy óradíjban határozzuk meg, amely egységes, függetlenül a használt DTP programtól.

Ajánlatkérés